»
S
I
D
E
B
A
R
«
Följ din ranking oavsett var du än är
August 18th, 2015 by admin

För många som arbetar med SEO, blir rankingen av den egna sidan någonting som man följer slaviskt. Man vill gärna hålla kontroll över hur man ligger till och om ens sida plötsligt rankas högre eller lägre i förhållande till konkurrenternas sidor. Fram till och med nu var det nästan omöjligt att få information om detta, när man inte satt vid sin dator. Med Wincher rank tracker är det nu möjligt att väldigt enkelt vara uppdaterad på rankningsrörelser, även de dagar då man inte har tillgång till en dator.

Wincher är ett verktyg som du följer vid din administrationssida i WordPress. Förutom detta finns även tillvalet att bli uppdaterad via notiser så snart som någon förändring inträffar. Det är nu alltså fullt möjligt att följa rankningsrörelser även då man är upptagen på annat håll.


Leave a Reply